Prijs loterij

Costa Brava Cup / Costa Dorada Cup

Vorig jaar was Deep’n on Tour de grote winnaar van de kantinefeest loterij. Ook dit jaar maak je met je team weer kans op een tripje naar een heerlijke, zonnige bestemming!

Onder de bezoekers met een teamticket verloten we op 15 juni tijdens Het Grootste Kantinefeest van Nederland, in samenwerking met Sporteventz een geheel verzorgde reis naar de Costa Dorado Cup of de Costa Brava Cup. Het ultieme weekendje weg voor elk team dat op zoek is naar een goed georganiseerd, gezellig teamuitje in de zon!

Of de bestemming Salou of Lloret de Mar wordt is aan jullie. Tijdens zowel de Costra Brava als de Costa Dorada Cup wacht een volledig programma op jullie. Samen met honderden andere deelnemers gaan jullie strijden om de Cup én natuurlijk om dé Derde Helft Bokaal! Daarnaast organiseert Sporteventz nog veel meer; dikke party’s, Flügel dames, live artiesten en Nederlandse DJ’s. Deelname aan het voetbaltoernooi is niet verplicht, heb je op de toernooidag liever een All-Inclusive Recovery Cruise, dan kan dat natuurlijk ook!

Wil jij meer? Ook dat kan tijdens dit weekend! Wat dacht je van een City Trip of gewoon lekker terrassen in onze super gezellige beergarden? Tuurlijk kun je op het strand lekker een balletje trappen of met je team los gaan in een lekker waterpark!

Wat je nu precies wint? Nou ja, dit dus:

  • Vlucht naar één van de toernooien van Sporteventz in 2020
  • 4 dagen verblijf in accommodatie Sporteventz
  • Passe Partout voor alle feesten van Sporteventz in de avond
  • Deelname aan het toernooi, het vervoer van en naar het toernooi én de Grootste derde helft van Europa. Wil je niet mee doen? Dan kun je ook kiezen voor de All-Inclusive Recovery Cruise!

Kunnen jullie niet wachten tot 2020? Boek dan nu al voor één van de toernooien op www.sporteventz.nl!


De loting van 2018


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.